Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΤΗΣΗ

Αγαπητοί επιβάτες ο κυβερνήτης και το πλήρωμα του σκάφους σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή πτήση. Παρακαλείστε να δέσετε τις ζώνες ασφαλείας και να μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε τις αποσκευές σας με ασφάλεια, μην ξεχάσετε επίσης να έχετε μαζί σας στις αποσκευές σας, όνειρα, προσδοκίες, φιλοδοξίες και μπόλικη θετική σκέψη. Απαγορεύεται να κουβαλάτε μαζί σας αρνητικές σκέψεις, γκρίνια και κακή διάθεση… Σε περίπτωση κακής διάθεσης κατά την διάρκεια της πτήσης, υπάρχουν μάσκες εμπλουτισμένες με μεγάλη γκάμα θετικών συναισθημάτων, πάνω από το κάθισμα σας.

Η πτήση μας θα ξεκινήσει από το χαμηλό επίπεδο του ρεαλισμού και θα ανέβει σιγά – σιγά επίπεδα περνώντας μέσα από σύννεφα ονείρων. Θα επισκεφθούμε τα γνωστά πελάγη ευτυχίας και θα κάνουμε μια στάση στην φημισμένη χώρα των θαυμάτων, και αφού περάσουμε από όλα τα παραμυθένια τοπία, θα αρχίσουμε την άνοδο μας ακόμα πιο ψιλά, με τελικό προορισμό τον έβδομο ουρανό. Κατά την διάρκεια της πτήσης μπορείτε να ονειρεύεστε να γελάτε και να φαντάζεστε οτιδήποτε το ελπιδοφόρο. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρία μας έχει την πλήρη ευθύνη για οτιδήποτε σκεφτείτε η νιώσετε.

Η πτήση είναι έτοιμη για αναχώρηση…..

Για αρχή θα σας προσφέρουμε ένα ζεστό φλιτζάνι από απόσταγμα αισιοδοξίας που συνοδεύεται με ένα μπισκοτάκι λησμονιάς.

Τι έλεγα?

Α! ναι η κρίση πια έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο το φαινόμενο δείχνει να επηρεάζει όλα τα κοινωνικά στρώματα. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί σε ανησυχητικά επίπεδα και διαρκώς αυξάνετε ο αριθμός τον ανθρώπων που βρίσκονται στο όριο της φτώχιας. Οι καλλιτέχνες τι κάνουν ? Δεν ήρθε η ώρα να μας δώσουν μια νότα αισιοδοξίας να φωτίσουν τα σκοταδιστικά και παράλυτα μυαλά μας? Αλλά από ότι λένε και η τέχνη έχει βυθιστεί σε τελματώδη κρίση. Ευτυχώς έχω λίγο ουίσκι ακόμα να πιώ….

Αγαπητοί επιβάτες λόγο της φυσικής απαισιοδοξίας και καταστροφολογίας που σας διέπει το ταξίδι μας θα έχει αναταράξεις γι αυτό θα σας προσφέρουμε ένα κοκτέιλ αθωότητας. ΤΙ ? ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ? Παρακαλείσθε να μείνετε στις θέσεις σας γιατί έχουμε υποστεί σοβαρό ρήγμα με συνέπεια να αναγκαστούμε να μείνουμε στα όρια του ρεαλισμού.

Λέω να βάλω άλλο ένα ποτήρι bourbon. Τα τελευταία νέα λένε ότι οδηγούμαστε σε εκλογές οι δημοσκοπήσεις οργιάζουν, πάλι επεισόδια στο κέντρο, και ο γνωστός έγκριτος δημοσιογράφος πάλι θα αποκαλύψει ένα νέο σκάνδαλο για να μας ανοίξει τα μάτια. Είναι όλα απ ΄ το κακό στο χειρότερο και έχω να γράψω και για το περιοδικό, τι να γράψω αφού δεν με εμπνέει τίποτα…

Αγαπητοί επιβάτες εφόσον το ταξίδι μας έχει παρεκκλίνει της πορεία του, θα σας κεράσουμε το τελευταίο γεύμα που έχουμε για τις περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης, το γεύμα της αχαλίνωτης φαντασίας, εφόσον το γευτείτε ο κυβερνήτης μαζί με το πλήρωμα θα σας εγκαταλείψουν, μετά το γεύμα θα έχετε όλα τα εφόδια για ένα όμορφο και ασφαλές ταξίδι, σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ!!!!

Κλείστε τα μάτια σας μέχρι να πονέσουν και……3………….…2………1…ναι …..

Είμαστε από την άλλη πλευρά ..ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ???

Υ.Γ. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον πιλότο αφήνοντας σχόλιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Άοπλος Αγώνας

Λίγα λόγια γιά την ¨ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ¨

Η Δανάη νοικιάζει στην Κλαίρη το γειτονικό της διαμέρισμα σε κάποια πολυκατοικία της Αθήνας. Η Κλαίρη είναι μια πολύ νέα κοπέλα, με άστατη ζωή. Έχει πολλά φλερτ, πολλούς γνωστούς και "φίλους", παίρνει ναρκωτικά, λέει συνεχώς ψέμματα σε όλους, αποφεύγοντας να έρθει σε δύσκολη θέση ενώ, παράλληλα, κοροϊδεύει τους πλούσιους γονείς της, πείθοντας τους ότι μελετάει όλη μέρα για τη σχολή της. Η Δανάη είναι μια αριστοκρατική κυρία, η οποία έχει μόλις μάθει ότι πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια. Προσπαθεί να επικοινωνήσει με την μοναχοκόρη της, την Όλγα, η οποία ζει στην Νέα Υόρκη και αρνείται να έχει σχέσεις μαζί της, λόγω της εξωσυζυγικής σχέσης που είχε η Δανάη πριν χρόνια - της οποίας η αποκάλυψη, οδήγησε τον Χριστόφορο, σύζυγο της Δανάης και πατέρα της Όλγας στην αυτοκτονία.. Το πρόσχημα που έχει η Δανάη, είναι ότι θέλει να της μεταβιβάσει το ακριβό εξοχικό της σπίτι, πριν επιδεινωθεί η υγεία της. Η Κλαίρη απογοητευμένη από την τελευταία της σχέση, τους περιστασιακ

Χόρχε Λουίς Μπόρχες

Ζώ για τή λογοτεχνία και τήν ηθική. Αλλά άπ' τίς εκατοντάδες τών έργων μου μόνο μιά χούφτα έχουν κάποια αξία. Η δουλειά μου θα έχει τελείως ξεχαστεί μετά από 100 χρόνια. Προσπαθώ να ζώ ηθικά πράγμα που είναι το πιό δύσκολο. Η έλλειψη ηθικής βρίσκεται στη ρίζα τών προβλημάτων του σύγχρονου κόσμου. Χόρχε Λουίς Μπόρχες